300 g vařené rýže
1 konzerva ananasu, nakrájet na kostky
1 vejce
120 g salátové okurky, oloupat, odstranit semena, nakrájet na kostičky
20 g mrkve, hrubě nastrouhat
1 jarní cibulka, drobně nakrájet
1 lžička sójové omáčky
½ lžičky soli
slunečnicový olej na smažení
Ve woku rozehřát ½ lžíce slunečnicového oleje, přidat vejce, umíchat, vejce dát na talířek.
Do woku přidat 1 lžíci slunečnicového oleje, rozehřát, přidat mrkev, okurku, cibuli, smažit 1 minutu, míchat.
Přidat rýži, promíchat, přidat ananas, sójovou omáčku, sůl, promíchat.
 Autor portálu
Autor portálu je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál 



 
 



