ZÁKLADNÍ PRAVIDLO PRO PEČENÍ KUŘETE
SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA – základní postup
ŠŤÁVA K DRŮBEŽI
PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO
SALÁTY
KUŘECÍ SALÁT
DRŮBEŽÍ SALÁT
KUŘECÍ SALÁT S NIVOU
KUŘECÍ SALÁT SANTA ANNA
KUŘECÍ SALÁT S KOZÍM SÝREM
KUŘECÍ SALÁT S MEDOVÝM DRESINKEM
PÁLIVÝ KRŮTÍ SALÁT
TEPLÝ SALÁT Z KROCANA A HUB
SALÁT Z KRŮTY A ANANASU A SÝRU
SALÁT Z KACHNY NEBO HUSY
TEPLÝ SALÁT Z KUŘECÍCH JATER S HOUBAMI A ČEKANKOU
KUŘE
PEČENÉ KUŘE
KUŘECÍ ROLÁDA
GALANTINA Z KUŘETE
KUŘE MARENGO
RAGÚ Z KUŘETE
KUŘE NA PAPRICE
MARINOVANÉ KUŘE
KOHOUTEK NA VÍNĚ
KUŘE NA MERUŇKÁCH
KUŘE S MERUŇKOVOU OMÁČKOU
PÁLIVÉ KUŘE S TAGLIATE
PÁLIVÉ KUŘE S JOGURTEM
KUŘE DUŠENÉ V ZELENINĚ
KUŘE NA HŘÍBKÁCH A ZELÍ
KUŘE S VLAŠSKÝMI OŘECHY
MAROCKÉ CITRÓNOVÉ KUŘE
KUŘE DUŠENÉ NA HOUBÁCH
KUŘE S NÁDIVKOU Z FAZOLÍ
KUŘE S RÝŽOVOU NÁDIVKOU
KUŘE S MEXICKOU NÁDIVKOU
KUŘE SE ŽAMPIÓNY A SLANINOU
KUŘE NA PAPRICE NA MAĎARSKÝ ZPŮSOB
KUŘE DUŠENÉ NA HOUBÁCH SE SMETANOU
MARINOVANÉ KUŘE S CITRÓNEM A ČESNEKEM
KUŘE PLNĚNÉ VEPŘOVÝM MASEM A HROZINKAMI
KUŘE S NÁDIVKOU Z CHORIZA FAZOLÍ A BRAMBOR
KUŘE (perlička, bažant) S UZENÝM MASEM A HOUBAMI
Kuřecí prsa
SMAŽENÁ KUŘECÍ (KRŮTÍ) PRSA
KUŘECÍ PRSA S CIBULÍ A ČEKANKOU
KUŘECÍ PRSA V LISTOVÉM TĚSTĚ S ŽAMPIÓNOVOU OMÁČKOU
KUŘECÍ PRSA V PARMSKÉ ŠUNCE SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI
Kuřecí nohy
PLNĚNÁ KUŘECÍ STEHNA
NADÍVANÁ KUŘECÍ STEHNA
PEČENÁ KUŘECÍ STEHNA SE ZELENINOU
SMAŽENÁ KUŘECÍ STEHNA S RATATOUILLE
KUŘECÍ STEHNA NEBO KUŘE PO ORVIETSKU
KUŘECÍ STEHNA S TYMIÁNOVÝMI BRAMBORY A SMAŽENOU CUKETOU A VINNOU REDUKCÍ
PÁLIVÉ KUŘECÍ PALIČKY
PALAČINKY PLNĚNÉ KUŘETEM NA PAPRICE
KUŘECÍ NOHY (SPODNÍ ČÁST) NA ČERVENÉM VÍNĚ
Kuřecí křidélka
KŘIDÉLKA PĚTI VŮNÍ
KŘIDÉLKA PĚTI VŮNÍ 2
GRILOVANÁ PIKANTNÍ KUŘECÍ KŘIDÉLKA
KUŘECÍ ZÁVITKY S HOUBAMI
GALANTINA Z KUŘECÍCH PRSOU
OBALOVANÉ DÍLY KUŘETE S OMÁČKOU
KUŘECÍ MASO SE SMETANOVOU OMÁČKOU
PAELLA
PŮVODNÍ PAELLA
JAMBALAYA I.
JAMBALAYA II.
JAMBALAYA III.
KUŘECÍ FATAJA
KUŘE TANDOORI
KUŘE V JOGURTU
KUŘECÍ PICCATA A HOUBY
CACCIATORE DLE RAKOVNICKÉHO MISTRA
KUŘECÍ SUPREME DLE RAKOVNICKÉHO MISTRA
SMĚS NA POTŘENÍ KUŘETE POD KŮŽÍ
KUŘE S MEDEM
SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA – základní postup
PÁLIVÉ KUŘE S MEDEM
KOUSKY KUŘETE S MEDEM
KŘIDÉLKA S MEDEM A SKOŘICÍ
PÁLIVÉ MEDOVÉ KUŘECÍ NOHY
KOUSKY KUŘETE PEČENÉ V MEDU
PÁLIVÉ KUŘE S MANGEM A MEDEM
PÁLIVÉ CITRÓNOVÉ KUŘE S MEDEM
MEDOVÁ SLADKO-KYSELÁ KŘIDÉLKA
KUŘE S MEDEM A SALÁTEM JAKO WALDORF
KUŘE NADÍVANÉ RÝŽÍ A HOUBAMI S MEDEM
GLAZOVANÉ KUŘE S PÁLIVÝMI TŘEŠNĚMI A MEDEM
MEDOVÉ KUŘE S PAPRIKOU, RAJČETEM A OLIVOVÝM OLEJEM
KUŘECÍ PRSA S KOŘENĚNOU MEDOVOU POMERANČOVOU GLAZUROU
KOHOUTEK NA VÍNĚ
SLEPICE NA PAPRICE
HOLOUBATA
DUŠENÁ HOLOUBATA NA VÍNĚ
PEČENÁ HOLOUBATA S NÁDIVKOU
KACHNA, HUSA
PEČENÁ KACHNA
KACHNÍ PRSA
HUSÍ PRSA NA VÍNĚ
KACHNÍ PRSA S OLIVAMI
PEČENÁ KACHNA NA DIVOKO
PEČENÁ HUSA NA GROBSKÝ ZPŮSOB
KACHNA S MEDEM A RŮŽOVOU VODU
CASSOULET
KROCAN, KRŮTA
Krocan
PEČENÝ KROCAN
ZÁKLADNÍ PEČENÝ KROCAN
JEDNODUCHÝ PEČENÝ KROCAN
GULÁŠ Z KROCANA
Krůta
GULÁŠ Z KRŮTY
PEČENÁ KRŮTÍ KÝTA
KRŮTÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTEM
MEDOVÁ KRŮTÍ MASOVÁ SMĚS
KRŮTÍ PRSA A SÝROVÝ VELUTE
KRŮTÍ ROLÁDA S NÁPLNÍ A KAŠÍ
KROCAN S BYLINAMI A NÁDIVKOU
GLAZOVANÉ KRŮTÍ MASO S MEDEM
KRŮTÍ PRSA S KUSKUSEM A MEDEM
KRŮTÍ STEHNA NA JALOVCI S BÍLÝM VÍNEM
KRŮTÍ PLÁTKY S TAPENÁDOU A RATATOUILLE
GORDON BLUE - KRŮTA SE SÝROVOU OMÁČKOU
KRŮTÍ PRSA PLNĚNÁ MLETÝM VEPŘOVÝM MASEM
GRILOVANÉ KRŮTÍ PLÁTKY S BYLINKOVÝM MÁSLEM
KRŮTÍ NUDLIČKY S HOUBAMI A SMETANOVOU OMÁČKOU S RAJČATY
Omáčky
OMÁČKA S HOUBAMI KE KROCANOVI
SILNÁ OMÁČKA K PEČENÉMU KROCANOVI
ZESÍLENÁ OMÁČKA K PEČENÉMU KROCANOVI
JEDNODUCHÁ OMÁČKA K PEČENÉMU KROCANOVI
Nádivky
KLASICKÁ NÁDIVKA
VELIKONOČNÍ NÁDIVKA
NÁDIVKA DO KROCANA
NÁDIVKA S TURMERIKEM
NÁDIVKA S TURMERIKEM A ŠALVĚJÍ
NÁDIVKA DO KRŮTY A KROCANA
ŠŤÁVA K DRŮBEŽI, RYBÁM, DUŠENÉ ZELENINĚ
Vnitřnosti
Recepty na úpravu vnitřností jsou v oddíle "Masa" - "Vnitřnosti".