TŘÍDĚNÍ VÍNA
VÍNO - VŮNĚ A CHUŤ
VADY VÍNA
NEPŘÁTELÉ VÍNA
VAŘENÍ NA VÍNĚ
POLÉVKY
RYBÍ POLÉVKA KRÉMOVÁ S BÍLÝM VÍNEM
OVOCNÉ POLÉVKY
JABLEČNÁ POLÉVKA
MALINOVÁ POLÉVKA
JAHODOVÁ POLÉVKA
MERUŇKOVÁ POLÉVKA
DRŮBEŽ
HUSÍ PRSA NA VÍNĚ
KOHOUTEK NA VÍNĚ
KUŘECÍ PALIČKY NA ČERVENÉM VÍNĚ
VEPŘOVÉ
VEPŘOVÝ BŮČEK NA VÍNĚ
RAGÚ ZE DVOU DRUHŮ MASA
VEPŘOVÉ DUŠENÉ V ZELENINĚ
KRKOVICE NA VÍNĚ SE ŽAMPIÓNY
VEPŘOVÝ BŮČEK S FENYKLEM NA VÍNĚ
VEPŘOVÁ KRKOVICE S VINNOU REDUKCÍ
VEPŘOVÁ KÝTA DUŠENÁ V MARINÁDĚ Z ČERVENÉHO VÍNA
HOVĚZÍ MASO
RAKOVNICKÝ GULÁŠ
BURGUNDSKÉ HOVĚZÍ
HOVĚZÍ KLIŽKA NA VÍNĚ
ROŠTĚNKY NA VÍNĚ
ROŠTĚNKY NA VÍNĚ S KŘENEM
ROŠTĚNKY NA VÍNĚ SE ŽAMPIÓNY
ROŠTĚNÁ NA VÍNĚ, PÓRKU A GINU
ROŠTĚNKY DUŠENÉ VE VINNÉ REDUKCI
HOVĚZÍ OHÁŇKA NA ČERVENÉM VÍNĚ
HOVĚZÍ DUŠENÉ NA VÍNĚ A RATATOUILLE
PROUŽKY HOVĚZÍHO SE SKOŘICÍ NA RAKOVNICKÝ ZPŮSOB
PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA
PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA SE ŽAMPIÓNY
SKOPOVÉ MASO
ROLOVANÁ JEHNĚČÍ PLEC NA VÍNĚ
JEHNĚČÍ KOLÍNKO NA ČERVENÉM VÍNĚ
SKOPOVÁ KÝTA SE ZELENINOU NA BÍLÉM VÍNĚ
JEHNĚČÍ KOTLETY S KROUPOVÝM RIZOTEM A VINNOU REDUKCÍ
KRÁLÍK
KRÁLÍK BRAILLON
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY
ZVĚŘINA
ZAJÍC NA VÍNĚ
ZAJÍC NAČERNO
GULÁŠ SRNČÍ, MUFLONÍ, DANČÍ, JELENÍ
DANČÍ MUFLONÍ, JELENÍ RAGÚ (krk, bok, hrudí)
VNITŘNOSTI
DRŠŤKY V ČERVENÉM VÍNĚ
OMÁČKY
VINNÁ OMÁČKA
STUDENÁ BRUSINKOVÁ OMÁČKA
KŘENOVÁ OMÁČKA S BÍLÝM VÍNEM
VINNÁ REDUKCE k hovězímu masu
VINNÁ REDUKCE k drůbežímu masu, rybám, zelenině