LOSOS
LOSOSOVÝ MOUSSE předkrm
POSTUP PŘI PEČENÍ LOSOSA
PEČENÝ LOSOS
ASIJSKÝ LOSOS
LOSOS S BYLINAMI
GRILOVANÝ LOSOS
LOSOS S KAPUSTOU
MARINOVANÝ LOSOS
DVOJITÝ DIP S LOSOSEM
LOSOS S MEDEM A HOŘČICÍ
LOSOS S MANGOVOU SALSOU
LOSOS S ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU
LOSOS S ČESNEKOVOU MAJONÉZOU
LOSOS (PSTRUH) S MEDEM A CHILLI
LOSOS (PSTRUH) S KŘENEM A MEDEM
LOSOS V PÁLIVÉ OMÁČCE Z ČERVENÉHO VÍNA
LOSOS S BRUSINKOVOU – HOŘČICOVOU OMÁČKOU
MARINOVANÁ RYBA (losos s kůží, tolstolobik, pstruh)
LOSOS, FAZOLE A PEČENÉ TYMIÁNOVÉ BRAMBORY
LOSOS NA MÁSLE S ČOČKOVÝM SALÁTEM S RAJČATY
LOSOS SE ZELENINOU JULIENNE A OMÁČKOU S KOPREM
RYBA S VINNOU OMÁČKOU A ZELENINOU (losos, pstruh, krevety, tolstolobik)
TATARÁK Z LOSOSA
TATARÁK Z LOSOSA S KAVIÁREM
PALAČINKY S LOSOSEM
KREVETY
PÁLIVÉ KREVETY
SMAŽENÉ KREVETY
KREVETY NA MÁSLE
KREVETY V OMÁČCE
KREVETY S ČESNEKEM
KREVETY SE ŠPAGETAMI
KREVETY SE SÝREM FETA
KREVETY V CURRI OMÁČCE
SMAŽENÉ KREVETY S MEDEM
KREVETY S CHILLI A ČESNEKEM
KREVETY SMAŽENÉ V TĚSTÍČKU
HUMROVÝ (KREVETOVÝ) KOKTEJL
KREVETY S POMERANČEM A GRAPEFRUITEM
JAMBALAYA S KREVETAMI
JAMBALAYA S KUŘETEM A KREVETAMI
CHOBOTNICE
CHOBOTNICE S RÝŽÍ
SÉPIE, RAJČATA, ŠPAGETY
CHOBOTNICE SE STUDENOU OMÁČKOU
CHOBOTNICE S PIKANTNÍ RAJČATOVOU OMÁČKOU
CHOBOTNICE S CIBULKAMI A RAJČATOVOU ŠŤÁVOU
MUŠLE
POSTUP VAŘENÍ MUŠLÍ
SLÁVKY
SLÁVKY II.
SLÁVKY TROCHU PÁLIVÉ
HŘEBENATKY
MUŠLE SVATÉHO JAKUBA
HŘEBENATKY S AVOKÁDEM
HŘEBENATKY S CITRÓNOVOU ŠŤÁVOU
SALÁT Z RYBY, MUŠLÍ A CITRUSŮ
KAVIÁR
BLINY S ČERVENÝM KAVIÁREM