DUŠENÝ KRÁLÍK
PEČENÝ KRÁLÍK
KRÁLÍK S CIBULÍ 
KRÁLIČÍ HŘBETY
SAUTÉ Z KRÁLÍKA
KRÁLÍK BRAILLON 
KRÁLÍK S OLIVAMI 
FRIKASÉ Z KRÁLÍKA 
KRÁLÍK NA ČESNEKU
KRÁLÍK NA SMETANĚ
KRÁLIČÍ HŘBET S LEČEM
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ
KRÁLÍK PEČENÝ NA SLANINĚ
KRÁLÍK NA ŠPEKU S RAJČATY
KRÁLÍK V RAJČATOVÉ OMÁČCE 
KRÁLÍK S LAHODNOU OMÁČKOU
KRÁLÍK RAKOVNICKÉHO PŘEVOZNÍKA
KRÁLÍK RAKOVNICKÉHO ZAHRÁDKÁŘE
MARINOVANÝ KRÁLÍK NA PEPŘI SE SMETANOU
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY 
 Autor portálu
Autor portálu je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál 





 
                   
 
                   
 
                   
 
                   
 
  
         
         
         
         
				 
				 
				 
				 
				 
				



 Tramín
Tramín
