DUŠENÝ KRÁLÍK
PEČENÝ KRÁLÍK
KRÁLÍK S CIBULÍ
KRÁLIČÍ HŘBETY
SAUTÉ Z KRÁLÍKA
KRÁLÍK BRAILLON
KRÁLÍK S OLIVAMI
FRIKASÉ Z KRÁLÍKA
KRÁLÍK NA ČESNEKU
KRÁLÍK NA SMETANĚ
KRÁLIČÍ HŘBET S LEČEM
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ
KRÁLÍK PEČENÝ NA SLANINĚ
KRÁLÍK NA ŠPEKU S RAJČATY
KRÁLÍK V RAJČATOVÉ OMÁČCE
KRÁLÍK S LAHODNOU OMÁČKOU
KRÁLÍK RAKOVNICKÉHO PŘEVOZNÍKA
KRÁLÍK RAKOVNICKÉHO ZAHRÁDKÁŘE
MARINOVANÝ KRÁLÍK NA PEPŘI SE SMETANOU
KRÁLÍK DUŠENÝ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY
Autor portálu
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál







Tramín
