- 0,5 kg skopových vnitřností (srdce, játra, ledvinky), nakrájet na kostky 1 cm
- 4 lžíce sádla
- 2 brambory, uvařit, oloupat, nakrájet na kostičky 1 cm
- hovězí vývar
- 1 cibule, drobně nakrájet
- 1 baklažán, oloupat, nakrájet na kostičky 1 cm
- 1 fenykl, nakrájet na kostičky 1 cm
- 1 červená paprika, nakrájet na kostičky 1 cm
- 1 zelená paprika, nakrájet na kostičky 1 cm
- 3 stroužky česneku, drobně nakrájet
- 1 lžička tymiánu
- pepř
- sůl
1. V kastrolu rozehřát 2 lžíce sádla, přidat brambory, opékat 5 minut.
2. Přidat cibuli, když začne zlátnout přidat tymián, fenykl, papriky, baklažán, česnek. 
3. Osmažit, až zelenina zkaramelizuje, občas míchat, před koncem přidat trochu vývaru, promíchat, dát stranou.
4. Na pánvi rozehřát 2 lžíce sádla, postupně osmažit vnitřnosti, každou várku cca 2 minuty. 
5. Maso dát okapat na cedník a přidat k zelenině, osolit, opepřit, promíchat.
Příloha: bílé pečivo.
Víno: Cabernet Sauvignon.
 Autor portálu
Autor portálu je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál 





 
                   
 
                   
 
                   
 
                   
 
  
         
         
         
         
				 
				 
				 
				 
				 
				
