1 uzený hovězí jazyk, nakrájet na tenké plátky
½ ledového salátu, nakrájet na kousky
4 koktejlová rajčata, přepůlit
2 vejce, uvařit natvrdo, nakrájet na čtvrtky
1 lžíce majonézy
1 lžíce bílého jogurtu
pepř
sůl
V míse smíchat salát, hovězí jazyk, majonézu, bílý jogurt, ochutit pepřem, solí.
Vmíchat koktejlová rajčata.
Salát obložit vejci.
Dát vychladit.
Autor portálu
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál




