250 nízkého roštěnce, nakrájet na velmi tenké plátky
1 zelená paprika, nakrájet na kousky
2 červené papriky, nakrájet na kousky
3 jarní cibulky, nakrájet na čtvrtky
1 lžička rozmačkaného česneku
Marináda
1 lžíce sójové omáčky
½ lžičky cukru
1 lžička kukuřičného škrobu
1 lžíce stolního oleje
1 lžíce vody
Všechny suroviny vložit do mísy, promíchat, přidat hovězí, promíchat, marinovat 1 hodinu.
Omáčka
½ lžičky sezamového oleje
1 lžička cukru
¼ lžičky soli
2 lžíce kvalitního rajského protlaku
½ lžičky kukuřičného škrobu
4 lžíce vývaru z hovězího
Všechny suroviny vložit do mísy, promíchat.
Do woku nalít cca 3 dcl vody, přivést k varu, přidat marinované hovězí, uvařit téměř do měkka (maso je rychle uvařené). Maso vyndat do sítka.
Z vody, kde se maso vařilo, uchovat 4 lžíce, zbytek vylít.
Do woku nalít 2 lžíce oleje, přidat papriky, smažit 1 minutu, míchat, přidat cibulky, smažit další minutu, míchat, přendat do sítka.
Ve woku rozehřát 3 lžíce oleje, přidat hovězí, smažit 1 minutu, míchat, přidat zeleninu, omáčku, míchat 1 minutu.