250 g kuřecích prsou, nakrájet na kostičky 1,5 cm
50 g burských oříšků
1 cibule, nakrájet na proužky
1 lžička mletého zázvoru
2 stroužky česneku, rozmačkat
2 lžičky sójové omáčky
2 lžičky kukuřičného škrobu
1 lžička sezamového oleje
1 lžíce červeného dezertního vína
1 lžička octa
1 lžička cukru
0,5 dcl drůbežího vývaru
1 lžíce sušených chilli papriček
4 lžíce stolního oleje
Nakrájené maso dát do mísy, přidat 1 lžičku škrobu, ½ lžičky soli, dezertní víno, promíchat, marinovat 15 minut.
V hrnku smíchat 1 stroužek česneku, zázvor, ½ lžičky soli, cukr, ocet, vývar, 1 lžičku škrobu.
Do rozehřáté pánve přidat 3 lžíce oleje, přidat maso, smažit 2 minuty, míchat, maso přendat do sítka, zbytek oleje vylít.
Do pánve přidat 1 lžíci oleje, přidat 1 česnek, sušené chilli papričky, smažit 1 minutu, míchat.
Přidat maso, míchat 2 minuty.
Přidat obsah hrnku, míchat 1 minutu, přidat oříšky, promíchat.