Elizabeth Lambert |
Koření |
|||||
Dagmar Lánská |
Koření pro každé vaření 1990 |
|||||
Dagmar Lánská |
Koření pro každé vaření 1994 |
|||||
Karel Šeda |
Recepty s vůní bylinek |
|||||
Zdeněk Žáček |
Vůně koření |
|||||
Magnalena Rettigová |
Domácí kuchařka |
|||||
Marie Sandtnerová |
Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů 1946 |
|||||
Marie Sandtnerová |
Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů 1990 |
|||||
Juliana Fialová |
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně 1955 |
|||||
Marie Hrubá |
Kuchařka naší vesnice |
|||||
Alena Doležalová |
Kuchařka nejlepší recepty |
|||||
Jaroslav Řešátko |
Kuchařská technologie |
|||||
Marie Voldánová |
Kuchyně na celý rok |
|||||
Joza Břízová |
Nová domácí kuchařka |
|||||
Jaroslav Runštuk |
Receptury studených pokrmů |
|||||
Jaroslav Runštuk |
Receptury teplých pokrmů |
|||||
Josef Dušátko |
Řeznická kuchařka |
|||||
Joza Břízová |
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně 1983 |
|||||
Jana Horecká |
Velká barevná obrazová kuchařka |
|||||
Kolektiv autorů |
Velká česká kuchařka |
|||||
Vilém Vrabec |
Velká kuchařka |
|||||
Libuše Vlachová |
Zelenina v české kuchyni |
|||||
Alexander Brehmen |
Česká kuchařka bezmasá |
|||||
Ceres-Verlag R.A. |
Saláty 1 |
|||||
Ceres-Verlag R.A. |
Saláty 2 |
|||||
Zuzana Pletková |
Sójové menu |
|||||
Kolektiv autorů |
Zeleninová mísa |
|||||
Larousse |
Gastronomique |
|||||
Auguste Escoffier |
Moje francouzská kuchyně |
|||||
Uduard Brhlík |
Technologie přípravy pokrmů |
|||||
Jill Normanová |
Vaří šéfkuchaři |
|||||
Viktor Faktor |
2 x 365 omáček |
|||||
Kristiane Müller-Urban |
Lexikon omáček |
|||||
Kolektiv autorů |
Omáčky, dipy&dresinky |
|||||
Louis Diat |
Sauces French and Famous |
|||||
Jarmila Rakušanová |
Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava |
|||||
Jindřich Vaňha |
Rybí kuchyně |
|||||
Paragon Publishing |
Ryby a plody moře |
|||||
Milan Pohutek |
Ryby v kuchyni |
|||||
Oldřich Kosek |
Ryby, drůbež, zvěřina |
|||||
Milan Palička |
Sladkovodní kuchařka |
|||||
Susan Hick |
The Seafish |
|||||
Miroslav Smotlacha |
Houbařská kuchařka |
|||||
Vilém Vrabec |
Jihočeská houbová kuchařka |
|||||
Vera Lévai |
Culinary Delights |
|||||
Hana Sedláčková |
Drůbež a drůbeží pochouky |
|||||
Judith Ferguson |
Hot&Spicy Cooking |
|||||
Jaroslava Pechová |
Hrníčková kuchařka |
|||||
Ivana Králová |
Hrníčková kuchařka |
|||||
Jiří Janouškovec |
Hrníčková kuchařka |
|||||
Oldřich Dufek |
Připravujeme pohoštění |
|||||
Juliana Fialová |
Rychlé pokrmy |
|||||
Libuše Vlachová |
Vaříme na víkendu 1981 |
|||||
Libuše Vlachová |
Vaříme na víkendu 2000 |
|||||
Jarmila Mandžuková |
Vaříme podle vyzkoušených receptů |
|||||
Christiana Tauberová |
Vaříme s potěšením |
|||||
Compact Verlag |
Velká kuchařka |
|||||
Eva Heroldová |
Závitky, záviny, rolády |
|||||
Józa Břízová |
Po celý rok výrobky mlékárenského průmyslu |
|||||
Václav Kněz |
Sýry a příprava sýrových jídel |
|||||
Oldřich Dufek |
Sýry v kuchyni |
|||||
Libuše Vlachová |
Ovocné knedlíky |
|||||
Maryna Klimentová |
Pochoutky z brambor |
|||||
Jozef Štígel |
Vánoční kuchařka |
|||||
Christina Fischer |
Lexikon Vín |
|||||
František Dašek |
Vinařská abeceda |
|||||
Jindřich Hauft |
Vinařská kuchařka |
|||||
Erich István |
Rakouská kuchařka podle Rokitanské |
|||||
Irving Chang |
An Encyclopedia of Chinese Food an Cooking |
|||||
Christoper Peck |
Čínská kuchyně |
|||||
Miroslav Tomaník |
Čínská kuchyně |
|||||
Lalita Ahmed |
Čínská kuchyně |
|||||
Olga Ticháčková |
Pokrmy na pánvi wok |
|||||
Hilit Publishing Co. |
Velká čínská kuchařka |
|||||
Rebo International |
Wok |
|||||
Angelika Iliesová |
Wok snadno a rychle |
|||||
Kristina Kopáčková |
Japonská kuchyně |
|||||
Jaroslav Zahálka |
100 a 1 asijských jídel |
|||||
Károly Gundel |
Hungarian Cookery Book |
|||||
József Venes |
Hungarian Cuisine |
|||||
Elek Magyar |
Kuchařská kniha labužník |
|||||
Mari Lajos |
Meat Dishes |
|||||
Mariska Vizvári |
Treaure Trove of Hungarian Cookery |
|||||
Drahomíra Paukertová |
Italská kuchařka pro moderní ženu |
|||||
Marta Pösingerová |
Italská kuchyně |
|||||
Betty Crocker |
Pasta Favorities |
|||||
Pasta Paragon |
Těstoviny |
|||||
Paragon Publishing |
Těstoviny |
|||||
Renáta Janků |
Arabská kuchařka |
|||||
Samia Abdennour |
Egyptian Coking and a Practical Guide |
|||||
Naomi Good |
Indian Cooking |
|||||
Vladimír Miltner |
Indická kuchyně |
|||||
Alena Nouzová |
Variace na kuchyně orientu |
|||||
Drahomíra Peukertová |
Švýcarská kuchyně |
|||||
Jaroslav Zahálka |
Balkánská kuchyně |
|||||
Libuše Vlachová |
Co chutná v Evropě |
|||||
Józef Barecki |
Židovská kuchyně |
|||||
Magda Saxlová |
Židovská kuchařka |
|||||
Matuska - Kardos |
Italok A-tól Z-ig |
|||||
Ceres-Verlag R.A. |
Koktejly |
|||||
Christine Franceová |
Rady a tipy |
|||||
Marianne Kaltenbachová |
Velká mikrovlnná kuchařka |
|||||
Karel Půhoný |
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
|||||
Fritz Geiser |
Bylinný receptář |
|||||
Jadwiga Górnicka |
Domácí přírodní lékárna |
Vlastní poznámky autora z období, kdy se učil kuchařem.