Vytisknout

Zvěrina - seznam receptů

STUDENÉ POKRMY
SRNČÍ PAŠTIKA

KANČÍ PAŠTIKA
HRUŠKA S KACHNÍMI JÁTRY KE ZVĚŘINĚ

POLÉVKY
POLÉVKA ZE ZAJÍCE
POLÉVKA Z BAŽANTA
JELENÍ VÝVAR S KNEDLÍČKY
GULÁŠOVÁ POLÉVKA ZE ZVĚŘINY
VÝVAR ZE ZVĚŘINY (srnčí, dančí, jelení)

ZAJÍC
ZAJÍC NA VÍNĚ
ZAJÍC NAČERNO
ZAJÍC NA ČERNO 2
ZAJÍC NA HOŘČICI
ZAJÍC NA ZELENINĚ
ZAJÍC NA SMETANĚ
ZAJÍC SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU
PEČENÝ ZAJÍC S TŘEŠŇOVOU OMÁČKOU
ZAJEČÍ HŘBET A PEPŘOVO-BRUSINKOVOU OMÁČKOU
ZAJÍC (králík, zvěřina) S LAHODNOU RAKOVNICKOU OMÁČKOU

SRNEC, JELEN, DANĚK
DAŇČÍ (jelení) ROASTBEEF
RAKOVNICKÉ SRNČÍ MASO
ZVĚŘINOVÉ PŘÍRODNÍ ŘÍZEČKY
SRNČÍ KÝTA NA VÍNĚ S HOUBAMI
PEČENÝ SRNČÍ HŘBET S HRUŠKAMI
GULÁŠ SRNČÍ, MUFLONÍ, DANČÍ, JELENÍ
SRNČÍ (DANČÍ, JELENÍ) PLÁTKY NA VÍNĚ
JELENÍ MEDAILONKY NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
DAŇČÍ (JELENÍ) ŘÍZKY S HŘÍBKY A ZELENINOU
DANČÍ MUFLONÍ, JELENÍ RAGÚ (krk, bok, hrudí)
MARINOVANÝ SRNČÍ STEAK SE SUŠENÝM OVOCEM
SRNČÍ (dančí, jelení) MEDAILONKY V MEDOVÉ HOŘČICI
SRNČÍ (DANČÍ, JELENÍ, MUFLONÍ) KÝTA, (PLEC) NA VÍNĚ
JELENÍ (SRNČÍ, DANČÍ, JELENÍ, MUFLONÍ) MEDAILONKY S HOUBOVÝM RAGÚ
SRNČÍ (MUFLONÍ, DANČÍ, JELENÍ) RAGÚ S HOUBAMI A POŠÍROVANOU HRUŠKOU V ČERVENÉM VÍNĚ

DIVOČÁK
KANČÍ KÝTA PEČENÁ

KANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU I.
KANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU II.
DUŠENÉ TŘI DRUHY MASA S POLENTOU
KANČÍ KÝTA S BRUSINKOVOU OMÁČKOU
MEDAILONKY Z KANČÍ KÝTY SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU

GULÁŠE
GULÁŠ Z DIVOČÁKA
GULÁŠ Z DIVOČÁKA II.
KANČÍ GULÁŠ S VÍNEM
GULÁŠ SRNČÍ, MUFLONÍ, DANČÍ, JELENÍ
SRNČÍ, DANČÍ, MUFLONÍ, JELENÍ GULÁŠ

RAGÚ
ZAJEČÍ RAGÚ
RAGÚ Z DIVOČÁKA
SRNČÍ (jelení, dančí, mufloní) RAGÚ
PORTSKÉ ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

PERNATÁ ZVĚŘ
ZÁKLADNÍ ZPŮSOB PEČENÍ DIVOKÉ PERNATÉ ZVĚŘE
PEČENÝ NADÍVANÝ BAŽANT

BAŽANT PEČENÝ NA SLANINĚ
KOROPTVE PEČENÉ NA SLANINĚ
DIVOKÁ KACHNA NADÍVANÁ JABLKY
PEČENÁ NADÍVANÁ DIVOKÁ KACHNA
PERLIČKA, BAŽANT, (KUŘE) SE SLANINOU A HOUBAMI

OMÁČKY
ŠÍPKOVÁ OMÁČKA
BRUSINKOVÝ PŘELIV
BRUSINKOVÁ OMÁČKA
ROSOLY – OMÁČKY NA ZVĚŘINU
Ochucená másla ke zvěřině