Vytisknout

LOSOS S MEDEM A HOŘČICÍ

  • 3 lžíce medu
  • 3 lžíce Dijonské hořčice
  • 1 lžička citrónové šťávy
  • 2 kg filetů lososa
  • ½ lžička pepře
  • sůl

1. Všechno mimo lososa smíchat a do této marinády vložit filety, marinovat hodinu.
2. Dát filety na alobal, přelít marinádou, alobal zavřít a v troubě péci při 180°C cca 15 - 20 minut.
Víno: Zweigeltrebe, pozdní sběr. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}