Marináda:
- 1 kuře
- 3 lžíce oleje
- 3 lžíce rajského protlaku
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce sojové omáčky
- ½ lžičky majoránky
- ½ lžičky provensálského koření
- ½ lžičky tymiánu
- ½ lžičky bazalky
- ½ lžičky mletého pepře
- ¼ lžičky cayennského pepře
- 1/8 lžičky mleté skořice
- ½ hrnku světlého piva
- 1 lžíce octa
- 1 cibule, nakrájet nahrubo
- 2 stroužky česneku, rozdrtit
- máslo na smažení
- sůl
1. Kuře rozdělit na logické díly a ty ještě na menší kusy, osolit. Marinovat v připravené směsi přes noc.
2. V pánvi rozpustit máslo, maso osmažit.
Příloha: vařená rýže.
Víno: Muškát moravský.